30
paź
Półmisek z wędlinami, marynowanymi grzybkami, smalcem i ogórkami kiszonymi – doskonały zestaw tradycyjnych przekąsek.
Półmisek z wędlinami, marynowanymi grzybkami, smalcem i ogórkami kiszonymi – doskonały zestaw tradycyjnych przekąsek.
Chrupiące bliny ziemniaczane podawane z kwaśną śmietaną i kawiorem, idealne na lekki i sycący posiłek.
Śledź polany oliwą, serwowany ze śmietaną z cebulką i sałatką ziemniaczaną.
Carpaccio z buraka z fetą to lekkie i orzeźwiające danie z cienko krojonych buraków, podane z kremową fetą, oliwą z oliwek i świeżymi ziołami.
Tatar wołowy, już idealnie wymieszany i doprawiony, serwowany z klasycznymi dodatkami, gotowy do natychmiastowej degustacji.
Świeżo mielone mięso wołowe, serwowane z żółtkiem i dodatkami do samodzielnego wymieszania.