Zapraszamy do zapoznania się z menu weselnym w trzech wariantach cenowych. W celu omówienia szczegółów oraz rezerwacji terminu prosimy o kontakt z Managerem:
tel. + 48 608 058 459
e-mail: a.wrobel@hotelkaro.pl

Dania gorące:


ZUPY (1 do wyboru)

1. Rosół domowy z makaronem
2. Flaki z majerankiem
3. Zupa krem porowo-ziemniaczany z ptysiami
4. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią


DANIA GŁÓWNE (3 do wyboru)

1. Sznycel wieprzowy, ziemniaki, zestaw surówek
2. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym, ziemniaki opiekane, sałaty
3. Pieczony karczek, sos pieczeniowy, kopytka, glazurowane buraki na ciepło
4. Udko drobiowe bez kości marynowane w tymianku, puree ziemniaczane, zestaw surówek
5. Udziec indyka w sosie własnym, kopytka z pesto bazyliowym, surówka
6. Żurek, jajko, kiełbasa
7. Czerwony barszczyk, paszteciki


DZIECI
Nuggetsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki


DESER – DO WYBORU:
1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych
2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami
3. Brownie z musem malinowym oraz gałką sorbetu malinowego

Przystawki:


(10 do wyboru)

1. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie |  z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym,
2. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku
3. Schab po warszawsku z musem chrzanowym
4. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą
5. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar
6. Tymbaliki drobiowe
7. Tymbaliki wieprzowe
8. Caprese ze świeżą bazylią
9. Ryba po grecku
10. Rolada szpinakowa z łososiem
11. Carpaccio z marynowanego buraka, ser feta, sos balsamiczny
12. Sałatka grecka
13. Sałatka jarzynowa
14. Sałatka gyros
15. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem
16. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy
17. Stripsy drobiowe z selerem naciowym i dwoma sosami

Dodatki:


W CENIE ZESTAWU:
• Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs
• Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa)
• Napoje zimne (cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy
• Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów
• Apartament dla Młodej Pary


OPCJE DODATKOWE:
• Wędzone ryby – wycena indywidualna
• Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości)
• Tatar wołowy
• Sushi

Dania gorące:


ZUPA – 2 DO WYBORU (goście mają wybór u obsługi):

1. Rosół domowy z makaronem
2. Rosół z kołdunami
3. Flaki z majerankiem
4. Zupa krem grzybowy
5. Zupa krem z pieczonego buraka z serem feta
6. Zupa borowikowa z łazankami
7. Zupa gulaszowa z zacierkami
8. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią
9. Zupa krem paprykowa z wędzonym serem


DANIA GŁÓWNE (4 do wyboru)

1. Filet z łososia z salsą paprykową, pieczone ziemniaki, szpinak maślany
2. Wołowina po burguńsku z puree ziemniaczanym
3. Schab z kością saute, sos pieprzowy, puree ziemniaczane, sałaty
4. Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, ziemniaki opiekane, sałaty
5. Pieczony karczek, sos grzybowy lub pieczeniowy, kopytka, glazurowane
buraki na ciepło
6. Pieczona szynka wieprzowa z sosem cebulowym, puree ziemniaczano-chrzanowe, sałaty
7. Polędwica wieprzowa, sos miodowo-musztardowy, gratin ziemniaczane,
karmelizowana marchewka
8. Udziec indyka w sosie własnym, kopytka z pesto bazyliowym, surówka z czerwonej kapusty
9. Udko drobiowe bez kości marynowane w tymianku, puree ziemniaczane, surówka
10. Sznycel wieprzowy, ziemniaki, zestaw surówek
11. Zupa gulaszowa z zacierkami
12. Strogonow wołowy z paluszkami grissini
13. Żurek, jajko, kiełbasa
14. Czerwony barszczyk, pierogi, paszteciki


DZIECI
Nuggetsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki


DESER – DO WYBORU:
1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych
2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami
3. Brownie z musem malinowym oraz gałką sorbetu malinowego

Przystawki:


(10 do wyboru)

1. Tortilla pomidorowa, sałaty, sos majonezowy, chrupiący kurczak 
2. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie |  z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym
3. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku
4. Schab po warszawsku z musem chrzanowym
5. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą
6. Chrupiące kulki z pate z gęsiny z żurawiną
7. Kubki z ogórka z pastą z makreli
8. Tymbaliki drobiowe
9. Tymbaliki wieprzowe
10. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar
11. Tortilla z szynką włoską, rukolą i pomidorem suszonym
12. Pasztet mięsny z sosem tatarskim i żurawiną
13. Carpaccio z buraka, ser feta, orzechy włoskie, ocet balsamiczny
14. Ryba po grecku
15. Rolada szpinakowa z łososiem
16. Caprese ze świeżą bazylią
17. Terrina wieprzowo-drobiowa, orzechy, sos chrzanowy, burak marynowany
18. Sałatka z tuńczykiem i jajkiem
19. Sałatka z kaczką confit z glazurą na bazie whisky i octu balsamicznego
20. Sałatka grecka
21. Sałatka z szynką parmeńską i serem mozzarella
22. Sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym
23. Sałatka jarzynowa
24. Sałatka gyros
25. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem
26. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy
27. Stripsy drobiowe z selerem naciowym i dwoma sosami

Dodatki:


W CENIE ZESTAWU:
• Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs
• Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa)
• Napoje zimne (cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy
• Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów
• Apartament dla Młodej Pary


OPCJE DODATKOWE:
• Wędzone ryby – wycena indywidualna
• Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości)
• Tatar wołowy
• Sushi

Dania gorące:


ZUPA – 2 DO WYBORU (goście mają wybór u obsługi):

1. Rosół domowy z makaronem
2. Rosół z kołdunami
3. Flaki z majerankiem
4. Zupa krem grzybowy
5. Zupa krem z pieczonego buraka z serem feta
6. Zupa borowikowa z łazankami
7. Zupa gulaszowa z zacierkami
8. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią
9. Zupa krem paprykowa z wędzonym serem


DANIA GŁÓWNE (5 do wyboru)

1. Schab z kością saute, sos pieprzowy, puree ziemniaczane, sałaty
2. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym, ziemniaki opiekane, sałaty
3. Połówka kaczki pieczonej w pomarańczach z owocami, z kapustą modrą,
ziemniaki opiekane
4. Pieczony karczek, sos grzybowy lub pieczeniowy, kopytka, glazurowane
buraki na ciepło
5. Konfitowane kacze udo, kasza bulgur, kapusta modra
6. Pieczony łosoś z sosem bearnaise, grillowane warzywa, puree ziemniaczane
7. Wołowina duszona w warzywach i czerwonym winie, kopytka, surówka z czerwonej kapusty
8. Pieczona szynka wieprzowa, sos cebulowy, puree ziemniaczano-chrzanowe, sałaty
9. Polędwica wieprzowa, sos miodowo-musztardowy, gratin ziemniaczane,
karmelizowana marchewka
10. Udziec indyka w sosie własnym, kopytka z pesto bazyliowym, surówka
z czerwonej kapusty
11. Wołowina po burguńsku z puree ziemniaczanym
12. Sznycel wieprzowy, ziemniaki, zestaw surówek
13. Zupa gulaszowa, zacierki
14. Strogonow wołowy, paluszki grissini
15. Żurek, jajko, kiełbasa
16. Czerwony barszcz, pierogi, paszteciki


DZIECI
Nuggetsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki


DESER – DO WYBORU:
1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych
2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami
3. Brownie z musem malinowym oraz gałką sorbetu malinowego

Przystawki:


(10 do wyboru)

1. Tortilla pomidorowa, sałaty, sos majonezowy, chrupiący kurczak 
2. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie |  z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym
3. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku
4. Schab po warszawsku z musem chrzanowym
5. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą
6. Słone voulaventy ze szpinakiem i krewetką
7. Chrupiące kulki z pate z gęsiny z żurawiną
8. Kubki z ogórka z pastą z makreli
9. Carpaccio z buraka, ser feta, orzechy włoskie, ocet balsamiczny
10. Tortilla z szynką włoską, rukolą i pomidorem suszonym
11. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar
12. Deski serów i szynek dojrzewających
13. Pasztet mięsny z sosem tatarskim i żurawiną
14. Pasztet z gęsi z żurawiną
15. Filet z indyka z owocami w owocowej galarecie
16. Tymbaliki drobiowe
17. Tymbaliki wieprzowe
18. Quesedilla, sos meksykański, kurczak, por, ser
19. Terrina wieprzowo-drobiowa, orzechy, sos chrzanowy, burak marynowany
20. Ryba po grecku
21. Rolada szpinakowa z łososiem
22. Caprese ze świeżą bazylią
23. Brushetta z pomidorami i bazylią
24. Sałatka z kaczką confit z glazurą na bazie whisky i octu balsamicznego
25. Sałatka grecka
26. Sałatka z szynką parmeńską i serem mozzarella
27. Sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym
28. Sałatka jarzynowa
29. Sałatka gyros
30. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem
31. Stripsy drobiowe z selerem naciowym i dwoma sosami
32. Sałatka z wołowiną, pomidor, winegret musztardowy, seler naciowy, orzechy
nerkowca
33. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech
laskowy

Dodatki:


W CENIE ZESTAWU:
• Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs
• Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa)
• Napoje zimne (cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy
• Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów
• Apartament dla Młodej Pary


OPCJE DODATKOWE:
• Wędzone ryby – wycena indywidualna
• Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości)
• Tatar wołowy
• Sushi