Zapraszamy do zapoznania się z menu weselnym w trzech wariantach cenowych. W celu omówienia szczegółów oraz rezerwacji terminu prosimy o kontakt z Managerem:
tel. + 48 608 058 459
e-mail: a.wrobel@hotelkaro.pl
Zupa – 1 do wyboru:
1. Rosół domowy z makaronem
2. Flaki z majerankiem
3. Zupa krem porowo-ziemniaczany z ptysiami
4. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią.
Dania na ciepło – 3 do wyboru:
1. Sznycel wieprzowy | ziemniaki | zestaw surówek
2. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym | ziemniaki opiekane | sałaty
3. Pieczony karczek | sos pieczeniowy | kopytka | glazurowane buraki na ciepło
4. Udko drobiowe bez kości marynowane w tymianku | puree ziemniaczane | zestaw surówek
5. Udziec indyka w sosie własnym | kopytka z pesto bazyliowym | surówka z czerwonej kapusty
6. Żurek | jajko | kiełbasa
7. Czerwony barszczyk | paszteciki.
Menu dla dzieci:
Nuggetsy z kurczaka | frytki | surówka z marchewki.
Deser – 1 do wyboru:
1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych
2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami.
Przystawki – 10 do wyboru:
1. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie | z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym
2. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku
3. Schab po warszawsku z musem chrzanowym
4. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą
5. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar
6. Mus śmietankowy z łososiem na pumperniklu
7. Tymbaliki drobiowe
8. Tymbaliki wieprzowe
9. Caprese ze świeżą bazylią
10. Ryba po grecku
11. Rolada szpinakowa z łososiem
12. Carpaccio z marynowanego buraka, ser feta, sos balsamiczny
13. Sałatka grecka
14. Sałatka jarzynowa
15. Sałatka gyros
16. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem
17. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy
18. Stripsy drobiowe z chipsami z selera naciowego z dwoma sosami.
W cenie zestawu:
• Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs
• Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa)
• Napoje zimne(cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy)
• Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów
• Apartament dla Młodej Pary
Dodatkowe opcje:
• Stół wiejski – 15 zł/os.
• Przystawka na wejście dla gości – 10-15 zł/os.
– sum wędzony, palony ziemniak, majonez szczypiorkowy
– pasztet z gęsi, galaretka żurawinowa, mus chrzanowy
• Stół wędzonych ryb – 1500-2500 zł
• Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości) – 300 zł
• Tatar wołowy – 20 zł/os.
• Sushi – 900 zł/200 szt.
Zupa – 2 do wyboru:
1. Rosół domowy z makaronem
2. Flaki z majerankiem
3. Zupa krem grzybowy z creme fraiche
4. Zupa krem z pieczonego buraka z serem feta
5. Zupa borowikowa z łazankami
6. Zupa gulaszowa z zacierkami
7. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią
8. Zupa krem paprykowa z wędzonym serem
Dania na ciepło – 4 do wyboru:
1. Filet z dorsza | czarny ryż Venere | salsa z pomidorków koktajlowych | szpinak,
2. Wołowina po chińsku | sos sojowy | ryż | warzywa
3. Schab z kością saute | sos pieprzowy | puree ziemniaczane | sałaty
4. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym | ziemniaki opiekane | sałaty
5. Pieczony karczek | sos grzybowy lub pieczeniowy | kopytka | glazurowane buraki na ciepło
6. Pieczona szynka wieprzowa z sosem cebulowym | puree ziemniaczano-chrzanowe | sałaty
7. Polędwica wieprzowa | sos miodowo-musztardowy | gratin ziemniaczane | karmelizowana marchewka
8. Udziec indyka w sosie własnym | kopytka z pesto bazyliowym | surówka z czerwonej kapusty
9. Udko drobiowe bez kości marynowane w tymianku | puree ziemniaczane | surówka
10. Sznycel wieprzowy | ziemniaki | zestaw surówek
12. Zupa gulaszowa z zacierkami
13. Strogonow wołowy z paluszkami grissini
14. Żurek | jajko | kiełbasa
15. Czerwony barszczyk | pierogi | paszteciki.
Menu dla dzieci:
Nuggetsy z kurczaka | frytki | surówka z marchewki.
Deser – 1 do wyboru:
1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych,
2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami.
Przystawki – 10 do wyboru:
1. Tortilla pomidorowa | sałaty | sos majonezowy | chrupiący kurczak
2. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie | z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym
3. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku
4. Schab po warszawsku z musem chrzanowym
5. Rolada z łososiem, kawiorem i musem śmietankowym
6. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą
7. Mus kawiorowy z łososiem na pumperniklu
8. Chrupiące kulki z pate z gęsiny z żurawiną
9. Kubki z ogórka z pastą z makreli
10. Tymbaliki drobiowe
11. Tymbaliki wieprzowe
12. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar
13. Tortilla z szynką włoską, rukolą i pomidorem suszonym
14. Pasztet mięsny z sosem tatarskim i żurawiną
15. Carpaccio z buraka, ser feta, orzechy włoskie, ocet balsamiczny
16. Ryba po grecku
17. Rolada szpinakowa z łososiem
18. Caprese ze świeżą bazylią
19. Terrina wieprzowo-drobiowa, orzechy, sos chrzanowy, burak marynowany
20. Sałatka z cykorią, pomarańczą i żurawiną
21. Sałatka z kaczką confit z glazurą na bazie whisky i octu balsamicznego
22. Sałatka grecka
23. Sałatka z szynką parmeńską i serem mozzarella
24. Sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym
25. Sałatka jarzynowa
26. Sałatka gyros
27. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem
28. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy
29. Stripsy drobiowe z chipsami z selera naciowego z dwoma sosami.
W cenie zestawu:
• Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs
• Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa)
• Napoje zimne(cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy)
• Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów
• Apartament dla Młodej Pary
Dodatkowe opcje:
• Stół wiejski – 15 zł/os.
• Przystawka na wejście dla gości – 10-15 zł/os.
– sum wędzony, palony ziemniak, majonez szczypiorkowy
– pasztet z gęsi, galaretka żurawinowa, mus chrzanowy
• Stół wędzonych ryb – 1500-2500 zł
• Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości) – 300 zł
• Tatar wołowy – 20 zł/os.
• Sushi – 900 zł/200 szt.
Zupa – 2 do wyboru:
1. Rosół domowy z makaronem
2. Flaki z majerankiem
3. Zupa krem grzybowy z creme fraiche
4. Zupa krem z pieczonego buraka z serem feta
5. Zupa borowikowa z łazankami
6. Zupa gulaszowa z zacierkami
7. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią
8. Zupa krem paprykowa z wędzonym serem
Dania na ciepło – 5 do wyboru:
1. Schab z kością saute | sos pieprzowy | puree ziemniaczane | sałaty
2. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym | ziemniaki opiekane | sałaty
3. Połówka kaczki pieczonej w pomarańczach z owocami | z kapustą modrą | ziemniaki opiekane
4. Pieczony karczek | sos grzybowy lub pieczeniowy | kopytka | glazurowane buraki na ciepło
5. Konfitowane kacze udo | kasza bulgur | kapusta modra
6. Pieczony łosoś z sosem bearnaise | grillowane warzywa | puree ziemniaczane
7. Filet z dorsza | czarny ryż Venere | salsą z pomidorków koktajlowych | szpinak
8. Wołowina duszona w warzywach i czerwonym winie | kopytka | surówka z czerwonej kapusty
9. Pieczona szynka wieprzowa | sos cebulowy | puree ziemniaczano-chrzanowe, sałaty
10. Polędwica wieprzowa | sos miodowo-musztardowy | gratin ziemniaczane | karmelizowana marchewka
11. Udziec indyka w sosie własnym | kopytka z pesto bazyliowym | surówka z czerwonej kapusty
12. Wołowina po chińsku | sos sojowy | ryż | warzywa
13. Sznycel wieprzowy | ziemniaki | zestaw surówek
14. Zupa gulaszowa | zacierki
15. Strogonow wołowy | paluszki grissini
16. Żurek | jajko | kiełbasa
17. Czerwony barszcz | pierogi | paszteciki.
Menu dla dzieci:
Nuggetsy z kurczaka | frytki | surówka z marchewki.
Deser do wyboru:
1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych
2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami
Przystawki – 10 do wyboru:
1. Tortilla pomidorowa | sałaty | sos majonezowy | chrupiący kurczak
2. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie | z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym
3. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku
4. Schab po warszawsku z musem chrzanowym
5. Rolada z łososiem, kawiorem i musem śmietankowym
6. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą
7. Słone voulaventy ze szpinakiem i krewetką
8. Chrupiące kulki z pate z gęsiny z żurawiną
9. Kubki z ogórka z pastą z makreli
10. Carpaccio z buraka | ser feta | orzechy włoskie | ocet balsamiczny
11. Tortilla z szynką włoską, rukolą i pomidorem suszonym
12. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar
13. Deski serów i szynek dojrzewających
14. Pasztet mięsny z sosem tatarskim i żurawiną
15. Pasztet z gęsi z żurawiną
16. Filet z indyka z owocami w owocowej galarecie
17. Tymbaliki drobiowe
18. Tymbaliki wieprzowe
19. Quesedilla | sos meksykański | kurczak | por | ser
20. Terrina wieprzowo-drobiowa | orzechy | sos chrzanowy | burak marynowany
21. Ryba po grecku
22 Rolada szpinakowa z łososiem
23. Caprese ze świeżą bazylią
24. Sałatka z cykorią, pomarańczą i żurawiną
25. Sałatka z kaczką confit z glazurą na bazie whisky i octu balsamicznego
26. Sałatka grecka
27. Sałatka z szynką parmeńską i serem mozzarella
28. Sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym
29. Sałatka jarzynowa
30. Sałatka gyros
31. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem
32. Stripsy drobiowe z chipsami z selera naciowego z dwoma sosami
33. Sałatka z wołowiną | pomidor | winegret musztardowy | seler naciowy | orzechy nerkowca
34. Sałatka z makaronem | kurczak | seler naciowy | ananas | brzoskwinia | orzech laskowy
W cenie zestawu:
• Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs
• Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa)
• Napoje zimne(cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy)
• Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów
• Apartament dla Młodej Pary
Dodatkowe opcje:
• Stół wiejski – 15 zł/os.
• Przystawka na wejście dla gości – 10-15 zł/os.
– sum wędzony, palony ziemniak, majonez szczypiorkowy
– pasztet z gęsi, galaretka żurawinowa, mus chrzanowy
• Stół wędzonych ryb – 1500-2500 zł
• Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości) – 300 zł
• Tatar wołowy – 20 zł/os.
• Sushi – 900 zł/200 szt.