Zapraszamy do zapoznania się z menu weselnym w trzech wariantach cenowych (oferta na 2019 rok). W celu omówienia szczegółów oraz rezerwacji terminu prosimy o kontakt
z Managerem Arkadiuszem Janusem:
tel. + 48 608 058 459
e-mail: a.janus@hotelkaro.pl

Zupa – 1 do wyboru:

  1. Rosół domowy z makaronem,
  2. Flaki z majerankiem,
  3. Zupa krem porowo-ziemniaczany z ptysiami,
  4. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią.

Dania na ciepło – 3 do wyboru:

  1. Sznycel wieprzowy | ziemniaki | zestaw surówek,
  2. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym | ziemniaki opiekane | sałaty,
  3. Pieczony karczek | sos pieczeniowy | kopytka | glazurowane buraki na ciepło,
  4. Udko drobiowe bez kości marynowane w tymianku | puree ziemniaczane | zestaw surówek,
  5. Udziec indyka w sosie własnym | kopytka z pesto bazyliowym | surówka z czerwonej kapusty,
  6. Żurek | jajko | kiełbasa,
  7. Czerwony barszczyk | paszteciki.

Menu dla dzieci:

Nuggetsy z kurczaka | frytki | surówka z marchewki.

Deser 1 do wyboru:

  1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych,
  2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami.

Przystawki – 10 do wyboru:

  1. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie | z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym,
  2. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku,
  3. Schab po warszawsku z musem chrzanowym,
  4. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą,
  5. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar,
  6. Mus śmietankowy z łososiem na pumperniklu,
  7. Tymbaliki drobiowe,
  8. Tymbaliki wieprzowe,
  9. Caprese ze świeżą bazylią,
  10. Ryba po grecku,
  11. Rolada szpinakowa z łososiem,
  12. Carpaccio z marynowanego buraka, ser feta, sos balsamiczny,
  13. Sałatka grecka,
  14. Sałatka jarzynowa,
  15. Sałatka gyros,
  16. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem,
  17. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy,
  18. Stripsy drobiowe z chipsami z selera naciowego z dwoma sosami.

W cenie zestawu:

Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs.

Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa).

Napoje zimne (cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy).

Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów.

Apartament dla Młodej Pary.

 

Dodatkowe opcje:

Stół wiejski – 15 zł/os

Stół wędzonych ryb – 1500-2500 zł.

Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości) – 300 zł

Tatar wołowy – 10 zł/os

Sushi – 700 zł/200 szt

Zupa – 2 do wyboru:

  1. Rosół domowy z makaronem,
  2. Flaki z majerankiem,
  3. Zupa krem grzybowy z creme fraiche,
  4. Zupa krem z pieczonego buraka z serem feta,
  5. Zupa borowikowa z łazankami,
  6. Zupa gulaszowa z zacierkami,
  7. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią,
  8. Zupa krem paprykowa z wędzonym serem.

 

Dania na ciepło – 4 do wyboru:

  1. Filet z dorsza | czarny ryż Venere | salsa z pomidorków koktajlowych | szpinak,
  2. Wołowina po chińsku | sos sojowy | ryż | warzywa,
  3. Schab z kością saute | sos pieprzowy | puree ziemniaczane | sałaty,
  4. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym | ziemniaki opiekane | sałaty,
  5. Pieczony karczek | sos grzybowy lub pieczeniowy | kopytka | glazurowane buraki na ciepło,
  6. Pieczona szynka wieprzowa z sosem cebulowym | puree ziemniaczano-chrzanowe | sałaty,
  7. Polędwica wieprzowa | sos miodowo-musztardowy | gratin ziemniaczane | karmelizowana marchewka,
  8. Udziec indyka w sosie własnym | kopytka z pesto bazyliowym | surówka z czerwonej kapusty,
  9. Udko drobiowe bez kości marynowane w tymianku | puree ziemniaczane | surówka,
  10. Sznycel wieprzowy | ziemniaki | zestaw surówek,
  11. Zupa gulaszowa z zacierkami,
  12. Strogonow wołowy z paluszkami grissini,
  13. Żurek | jajko | kiełbasa,
  14. Czerwony barszczyk | pierogi | paszteciki.

 

Menu dla dzieci:

Nuggetsy z kurczaka | frytki | surówka z marchewki.

 

Deser 1 do wyboru:

  1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych,
  2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami.

 

Przystawki – 10 do wyboru:

  1. Tortilla pomidorowa | sałaty | sos majonezowy | chrupiący kurczak,
  2. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie | z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym,
  3. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku,
  4. Schab po warszawsku z musem chrzanowym,
  5. Rolada z łososiem, kawiorem i musem śmietankowym,
  6. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą,
  7. Mus kawiorowy z łososiem na pumperniklu,
  8. Chrupiące kulki z pate z gęsiny z żurawiną,
  9. Kubki z ogórka z pastą z makreli,
  10. Tymbaliki drobiowe,
  11. Tymbaliki wieprzowe,
  12. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar,
  13. Tortilla z szynką włoską, rukolą i pomidorem suszonym,
  14. Pasztet mięsny z sosem tatarskim i żurawiną,
  15. Carpaccio z buraka, ser feta, orzechy włoskie, ocet balsamiczny,
  16. Ryba po grecku,
  17. Rolada szpinakowa z łososiem,
  18. Caprese ze świeżą bazylią,
  19. Terrina wieprzowo-drobiowa, orzechy, sos chrzanowy, burak marynowany,
  20. Sałatka z cykorią, pomarańczą i żurawiną,
  21. Sałatka z kaczką confit z glazurą na bazie whisky i octu balsamicznego,
  22. Sałatka grecka,
  23. Sałatka z szynką parmeńską i serem mozzarella,
  24. Sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym,
  25. Sałatka jarzynowa,
  26. Sałatka gyros,
  27. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem,
  28. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy,
  29. Stripsy drobiowe z chipsami z selera naciowego z dwoma sosami.

W cenie zestawu:

Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs.

Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa).

Napoje zimne(cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy).

Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów.

Apartament dla Młodej Pary.

 

Dodatkowe opcje:

Stół wiejski – 15 zł/os

Przystawka na wejście dla gości – 10-15zł/os

– sum wędzony, palony ziemniak, majonez szczypiorkowy,

– pasztet z gęsi, galaretka żurawinowa, mus chrzanowy.

Stół wędzonych ryb – 1500-2500 zł.

Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości) – 300 zł

Tatar wołowy – 10 zł/os

Sushi – 700 zł/200 szt

Zupa – 2 do wyboru:

  1. Rosół domowy z makaronem,
  2. Flaki z majerankiem,
  3. Zupa krem grzybowy z creme fraiche,
  4. Zupa krem z pieczonego buraka z serem feta,
  5. Zupa borowikowa z łazankami,
  6. Zupa gulaszowa z zacierkami,
  7. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią,
  8. Zupa krem paprykowa z wędzonym serem.

 

Dania na ciepło – 5 do wyboru:

  1. Schab z kością saute | sos pieprzowy | puree ziemniaczane | sałaty,
  2. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym | ziemniaki opiekane | sałaty,
  3. Połówka kaczki pieczonej w pomarańczach z owocami | z kapustą modrą | ziemniaki opiekane,
  4. Pieczony karczek | sos grzybowy lub pieczeniowy | kopytka | glazurowane buraki na ciepło,
  5. Konfitowane kacze udo | kasza bulgur | kapusta modra,
  6. Pieczony łosoś z sosem bearnaise | grillowane warzywa | puree ziemniaczane,
  7. Filet z dorsza | czarny ryż Venere | salsą z pomidorków koktajlowych | szpinak,
  8. Wołowina duszona w warzywach i czerwonym winie | kopytka | surówka z czerwonej kapusty,
  9. Pieczona szynka wieprzowa | sos cebulowy | puree ziemniaczano-chrzanowe, sałaty,
  10. Polędwica wieprzowa | sos miodowo-musztardowy | gratin ziemniaczane | karmelizowana marchewka,
  11. Udziec indyka w sosie własnym | kopytka z pesto bazyliowym | surówka z czerwonej kapusty,
  12. Wołowina po chińsku | sos sojowy | ryż | warzywa,
  13. Sznycel wieprzowy | ziemniaki | zestaw surówek,
  14. Zupa gulaszowa | zacierki,
  15. Strogonow wołowy | paluszki grissini,
  16. Żurek | jajko | kiełbasa,
  17. Czerwony barszcz | pierogi | paszteciki.

 

Menu dla dzieci:

Nuggetsy z kurczaka | frytki | surówka z marchewki.

 

Deser do wyboru:

  1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych,
  2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami.

 

Przystawki – 10 do wyboru:

  1. Tortilla pomidorowa | sałaty | sos majonezowy | chrupiący kurczak,
  2. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie | z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym,
  3. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku,
  4. Schab po warszawsku z musem chrzanowym,
  5. Rolada z łososiem, kawiorem i musem śmietankowym,
  6. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą,
  7. Słone voulaventy ze szpinakiem i krewetką,
  8. Chrupiące kulki z pate z gęsiny z żurawiną,
  9. Kubki z ogórka z pastą z makreli,
  10. Carpaccio z buraka | ser feta | orzechy włoskie | ocet balsamiczny,
  11. Tortilla z szynką włoską, rukolą i pomidorem suszonym,
  12. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar,
  13. Deski serów i szynek dojrzewających,
  14. Pasztet mięsny z sosem tatarskim i żurawiną,
  15. Pasztet z gęsi z żurawiną,
  16. Filet z indyka z owocami w owocowej galarecie,
  17. Tymbaliki drobiowe,
  18. Tymbaliki wieprzowe,
  19. Quesedilla | sos meksykański | kurczak | por | ser,
  20. Terrina wieprzowo-drobiowa | orzechy | sos chrzanowy | burak marynowany,
  21. Ryba po grecku,
  22. Rolada szpinakowa z łososiem,
  23. Caprese ze świeżą bazylią,
  24. Sałatka z cykorią, pomarańczą i żurawiną,
  25. Sałatka z kaczką confit z glazurą na bazie whisky i octu balsamicznego,
  26. Sałatka grecka,
  27. Sałatka z szynką parmeńską i serem mozzarella,
  28. Sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym,
  29. Sałatka jarzynowa,
  30. Sałatka gyros,
  31. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem,
  32. Stripsy drobiowe z chipsami z selera naciowego z dwoma sosami,
  33. Sałatka z wołowiną, pomidor, winegret musztardowy, seler naciowy, orzechy nerkowca,
  34. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy.

 

W cenie zestawu:

Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs.

Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa).

Napoje zimne(cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy).

Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów.

Apartament dla Młodej Pary.

 

Dodatkowe opcje:

Stół wiejski – 15 zł/os

Przystawka na wejście dla gości – 10-15zł/os

– sum wędzony, palony ziemniak, majonez szczypiorkowy,

– pasztet z gęsi, galaretka żurawinowa, mus chrzanowy.

Stół wędzonych ryb – 1500-2500 zł.

Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości) – 300 zł

Tatar wołowy – 10 zł/os

Sushi – 700 zł/200 szt