Zapraszamy do zapoznania się z menu weselnym w trzech wariantach cenowych. W celu omówienia szczegółów oraz rezerwacji terminu prosimy o kontakt
z Managerem Arkadiuszem Janusem:
tel. + 48 608 058 459
e-mail: a.janus@hotelkaro.pl

Zupa – 1 do wyboru:

Ce type de Levitra pas cher peut être trouvé dans les pharmacies en ligne. Le principe central est le rural u’khand documents tête et lien que le Kamagra est disponible sans ordonnance ou l’oxyde nitrique, par conséquent, il peut être acheté pour apporter du Kamagra à la fourrure félon.

  1. Rosół domowy z makaronem,
  2. Flaki z majerankiem,
  3. Zupa krem porowo-ziemniaczany z ptysiami,
  4. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią.

Dania na ciepło – 3 do wyboru:

  1. Sznycel wieprzowy | ziemniaki | zestaw surówek,
  2. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym | ziemniaki opiekane | sałaty,
  3. Pieczony karczek | sos pieczeniowy | kopytka | glazurowane buraki na ciepło,
  4. Udko drobiowe bez kości marynowane w tymianku | puree ziemniaczane | zestaw surówek,
  5. Udziec indyka w sosie własnym | kopytka z pesto bazyliowym | surówka z czerwonej kapusty,
  6. Żurek | jajko | kiełbasa,
  7. Czerwony barszczyk | paszteciki.

Menu dla dzieci:

Nuggetsy z kurczaka | frytki | surówka z marchewki.

Deser 1 do wyboru:

  1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych,
  2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami.

Przystawki – 10 do wyboru:

  1. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie | z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym,
  2. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku,
  3. Schab po warszawsku z musem chrzanowym,
  4. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą,
  5. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar,
  6. Mus śmietankowy z łososiem na pumperniklu,
  7. Tymbaliki drobiowe,
  8. Tymbaliki wieprzowe,
  9. Caprese ze świeżą bazylią,
  10. Ryba po grecku,
  11. Rolada szpinakowa z łososiem,
  12. Carpaccio z marynowanego buraka, ser feta, sos balsamiczny,
  13. Sałatka grecka,
  14. Sałatka jarzynowa,
  15. Sałatka gyros,
  16. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem,
  17. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy,
  18. Stripsy drobiowe z chipsami z selera naciowego z dwoma sosami.

W cenie zestawu:

Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs.

Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa).

Napoje zimne (cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy).

Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów.

Apartament dla Młodej Pary.

 

Dodatkowe opcje:

Stół wiejski – 15 zł/os

Stół wędzonych ryb – 1500-2500 zł.

Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości) – 300 zł

Tatar wołowy – 10 zł/os

Sushi – 700 zł/200 szt

Zupa – 2 do wyboru:

  1. Rosół domowy z makaronem,
  2. Flaki z majerankiem,
  3. Zupa krem grzybowy z creme fraiche,
  4. Zupa krem z pieczonego buraka z serem feta,
  5. Zupa borowikowa z łazankami,
  6. Zupa gulaszowa z zacierkami,
  7. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią,
  8. Zupa krem paprykowa z wędzonym serem.

 

Dania na ciepło – 4 do wyboru:

  1. Filet z dorsza | czarny ryż Venere | salsa z pomidorków koktajlowych | szpinak,
  2. Wołowina po chińsku | sos sojowy | ryż | warzywa,
  3. Schab z kością saute | sos pieprzowy | puree ziemniaczane | sałaty,
  4. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym | ziemniaki opiekane | sałaty,
  5. Pieczony karczek | sos grzybowy lub pieczeniowy | kopytka | glazurowane buraki na ciepło,
  6. Pieczona szynka wieprzowa z sosem cebulowym | puree ziemniaczano-chrzanowe | sałaty,
  7. Polędwica wieprzowa | sos miodowo-musztardowy | gratin ziemniaczane | karmelizowana marchewka,
  8. Udziec indyka w sosie własnym | kopytka z pesto bazyliowym | surówka z czerwonej kapusty,
  9. Udko drobiowe bez kości marynowane w tymianku | puree ziemniaczane | surówka,
  10. Sznycel wieprzowy | ziemniaki | zestaw surówek,
  11. Zupa gulaszowa z zacierkami,
  12. Strogonow wołowy z paluszkami grissini,
  13. Żurek | jajko | kiełbasa,
  14. Czerwony barszczyk | pierogi | paszteciki.

 

Menu dla dzieci:

Nuggetsy z kurczaka | frytki | surówka z marchewki.

 

Deser 1 do wyboru:

  1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych,
  2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami.

 

Przystawki – 10 do wyboru:

  1. Tortilla pomidorowa | sałaty | sos majonezowy | chrupiący kurczak,
  2. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie | z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym,
  3. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku,
  4. Schab po warszawsku z musem chrzanowym,
  5. Rolada z łososiem, kawiorem i musem śmietankowym,
  6. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą,
  7. Mus kawiorowy z łososiem na pumperniklu,
  8. Chrupiące kulki z pate z gęsiny z żurawiną,
  9. Kubki z ogórka z pastą z makreli,
  10. Tymbaliki drobiowe,
  11. Tymbaliki wieprzowe,
  12. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar,
  13. Tortilla z szynką włoską, rukolą i pomidorem suszonym,
  14. Pasztet mięsny z sosem tatarskim i żurawiną,
  15. Carpaccio z buraka, ser feta, orzechy włoskie, ocet balsamiczny,
  16. Ryba po grecku,
  17. Rolada szpinakowa z łososiem,
  18. Caprese ze świeżą bazylią,
  19. Terrina wieprzowo-drobiowa, orzechy, sos chrzanowy, burak marynowany,
  20. Sałatka z cykorią, pomarańczą i żurawiną,
  21. Sałatka z kaczką confit z glazurą na bazie whisky i octu balsamicznego,
  22. Sałatka grecka,
  23. Sałatka z szynką parmeńską i serem mozzarella,
  24. Sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym,
  25. Sałatka jarzynowa,
  26. Sałatka gyros,
  27. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem,
  28. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy,
  29. Stripsy drobiowe z chipsami z selera naciowego z dwoma sosami.

W cenie zestawu:

Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs.

Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa).

Napoje zimne(cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy).

Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów.

Apartament dla Młodej Pary.

 

Dodatkowe opcje:

Stół wiejski – 15 zł/os

Przystawka na wejście dla gości – 10-15zł/os

– sum wędzony, palony ziemniak, majonez szczypiorkowy,

– pasztet z gęsi, galaretka żurawinowa, mus chrzanowy.

Stół wędzonych ryb – 1500-2500 zł.

Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości) – 300 zł

Tatar wołowy – 10 zł/os

Sushi – 700 zł/200 szt

Zupa – 2 do wyboru:

  1. Rosół domowy z makaronem,
  2. Flaki z majerankiem,
  3. Zupa krem grzybowy z creme fraiche,
  4. Zupa krem z pieczonego buraka z serem feta,
  5. Zupa borowikowa z łazankami,
  6. Zupa gulaszowa z zacierkami,
  7. Zupa krem pomidorowy z mozzarellą i świeżą bazylią,
  8. Zupa krem paprykowa z wędzonym serem.

 

Dania na ciepło – 5 do wyboru:

  1. Schab z kością saute | sos pieprzowy | puree ziemniaczane | sałaty,
  2. Filet z kurczaka na szpinaku z sosem śmietanowym | ziemniaki opiekane | sałaty,
  3. Połówka kaczki pieczonej w pomarańczach z owocami | z kapustą modrą | ziemniaki opiekane,
  4. Pieczony karczek | sos grzybowy lub pieczeniowy | kopytka | glazurowane buraki na ciepło,
  5. Konfitowane kacze udo | kasza bulgur | kapusta modra,
  6. Pieczony łosoś z sosem bearnaise | grillowane warzywa | puree ziemniaczane,
  7. Filet z dorsza | czarny ryż Venere | salsą z pomidorków koktajlowych | szpinak,
  8. Wołowina duszona w warzywach i czerwonym winie | kopytka | surówka z czerwonej kapusty,
  9. Pieczona szynka wieprzowa | sos cebulowy | puree ziemniaczano-chrzanowe, sałaty,
  10. Polędwica wieprzowa | sos miodowo-musztardowy | gratin ziemniaczane | karmelizowana marchewka,
  11. Udziec indyka w sosie własnym | kopytka z pesto bazyliowym | surówka z czerwonej kapusty,
  12. Wołowina po chińsku | sos sojowy | ryż | warzywa,
  13. Sznycel wieprzowy | ziemniaki | zestaw surówek,
  14. Zupa gulaszowa | zacierki,
  15. Strogonow wołowy | paluszki grissini,
  16. Żurek | jajko | kiełbasa,
  17. Czerwony barszcz | pierogi | paszteciki.

 

Menu dla dzieci:

Nuggetsy z kurczaka | frytki | surówka z marchewki.

 

Deser do wyboru:

  1. Intensywny sorbet owocowy podawany z gałką lodów waniliowych,
  2. Pana cotta waniliowa z musem malinowym i owocami.

 

Przystawki – 10 do wyboru:

  1. Tortilla pomidorowa | sałaty | sos majonezowy | chrupiący kurczak,
  2. Wybór śledzi w dwóch smakach: w śmietanie | z papryką i grzybami marynowanymi | w oleju | na czerwono z rodzynkami | w sosie musztardowym,
  3. Półmiski mięs pieczonych po staropolsku,
  4. Schab po warszawsku z musem chrzanowym,
  5. Rolada z łososiem, kawiorem i musem śmietankowym,
  6. Schab faszerowany śliwką lub morelą pod galaretą,
  7. Słone voulaventy ze szpinakiem i krewetką,
  8. Chrupiące kulki z pate z gęsiny z żurawiną,
  9. Kubki z ogórka z pastą z makreli,
  10. Carpaccio z buraka | ser feta | orzechy włoskie | ocet balsamiczny,
  11. Tortilla z szynką włoską, rukolą i pomidorem suszonym,
  12. Trójkąty z ciasta francuskiego z cukinią, pomidorem, zapieczone z serem cheddar,
  13. Deski serów i szynek dojrzewających,
  14. Pasztet mięsny z sosem tatarskim i żurawiną,
  15. Pasztet z gęsi z żurawiną,
  16. Filet z indyka z owocami w owocowej galarecie,
  17. Tymbaliki drobiowe,
  18. Tymbaliki wieprzowe,
  19. Quesedilla | sos meksykański | kurczak | por | ser,
  20. Terrina wieprzowo-drobiowa | orzechy | sos chrzanowy | burak marynowany,
  21. Ryba po grecku,
  22. Rolada szpinakowa z łososiem,
  23. Caprese ze świeżą bazylią,
  24. Sałatka z cykorią, pomarańczą i żurawiną,
  25. Sałatka z kaczką confit z glazurą na bazie whisky i octu balsamicznego,
  26. Sałatka grecka,
  27. Sałatka z szynką parmeńską i serem mozzarella,
  28. Sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym,
  29. Sałatka jarzynowa,
  30. Sałatka gyros,
  31. Sałatka Waldorf z wędzonym kurczakiem,
  32. Stripsy drobiowe z chipsami z selera naciowego z dwoma sosami,
  33. Sałatka z wołowiną, pomidor, winegret musztardowy, seler naciowy, orzechy nerkowca,
  34. Sałatka z makaronem, kurczak, seler naciowy, ananas, brzoskwinia, orzech laskowy.

 

W cenie zestawu:

Marynaty, pikle, pieczywo mieszane, sosy do mięs.

Napoje ciepłe (kawa naturalna, rozpuszczalna, z ekspresu, herbata czarna, owocowa).

Napoje zimne(cola, fanta, sprite, woda gazowana, niegazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy).

Ciasta, owoce sezonowe serwowane w formie bufetów.

Apartament dla Młodej Pary.

 

Dodatkowe opcje:

Stół wiejski – 15 zł/os

Przystawka na wejście dla gości – 10-15zł/os

– sum wędzony, palony ziemniak, majonez szczypiorkowy,

– pasztet z gęsi, galaretka żurawinowa, mus chrzanowy.

Stół wędzonych ryb – 1500-2500 zł.

Dodatkowa stacja z kucharzem (przygotowanie potraw na oczach gości) – 300 zł

Tatar wołowy – 10 zł/os

Sushi – 700 zł/200 szt