Restauracja
Misją naszej restauracji jest zaspokojenie oczekiwań i wymagań jakie stawiają coraz bardziej wymagający goście. Produkty z których przygotowujemy nasze dania są zawsze świeże oraz starannie wyselekcjonowane, a przede wszystkim zakupione u lokalnych dostawców.
Lokalizacja w jakiej się znajdujemy ułatwia nam dostęp do najlepszej jakości owoców, warzyw, tłoczonych soków, aromatycznych ziół, miodów oraz pełnowartościowego mięsa.
W naszym menu przygotowaliśmy kilka propozycji potraw z wołowiny od dostawców z naszego regionu. Proponujemy carpaccio wołowe, befsztyk tatarski, burgera wołowego, ale nasze sztandarowe dania to steki: dla wielbicieli klasyki z polędwicy, dla smakoszy z antrykotu.
Chętnie korzystamy z bogactwa naturalnego naszego regionu, jakim niewątpliwie jest papryka. Sezonowo przygotowujemy wspaniałe dania ze świeżej, pieczonej i marynowanej papryki. Nieocenione walory i bogactwo jej rodzajów daje nam nieograniczone możliwości kulinarne.
Jako jedyna restauracja w regionie i jedna z nielicznych w Polsce, zostaliśmy odznaczeni prestiżowym certyfikatem jakości Slow Food. Nasze dania zostały także uhonorowane certyfikatem Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsza. Zapraszamy do znakomicie wyposażonego baru w którym znajdą Państwo bogatą ofertę alkoholi ze wszystkich stron Świata. W ramach jedynego w regionie Karo Whisky Club posiadamy ponad 1000 smaków whisky.
Catering
Oferujemy także wyjazdową obsługę cateringową firm. Świadczymy pełen zakres konferencyjnych usług gastronomicznych – serwis kawowy, lunch bufetowy, oraz serwowany, uroczysty obiad czy niezobowiązujący grill. Całości dopełni doskonała obsługa kelnerska. Czytaj więcej.